Særligt sensitive ansatte og ledere, som gerne vil vide mere om karaktertrækket og hvordan man med fordel kan udnytte styrkerne til gavn for sig selv og arbejdspladsen.

Læs mere

Vi har stor viden indenfor optimering af trivsel, kommunikation og samarbejde mellem de 20%, som er særligt sensitive, og de 80%, der ikke er. Læs mere om hvad vi kan gøre for jer.

Læs mere

Find de særlige sensitive på netop din arbejdsplads. Prøv vores individuelle sensitivitetstest for om du selv er særligt sensitiv eller bestil en analyse af hele din arbejdsplads.

Læs mere

Hvorfor fokus på karaktertrækket særligt sensitive i virksomheden?

Fordi der opnåes:

  • Bedre bundlinje
  • Bedre indsigt og forståelse
  • Bedre kommunikation
  • Øget effektivitet
  • Mere arbejdsglæde
  • Mere tid til eget ledelses arbejde

GoHeart&Brain arbejder med karaktertrækket særligt sensitiv.

Vores mål er at kunne tilbyde information og værktøjer til virksomheder-  ledere, ansatte, grupper af personer og enkeltpersoner. Både de 20% som er særligt sensitive og de 80%, som ikke har karaktertrækket  – om de er ledere eller ansatte. For de to grupper har begge behov for viden om emnet til fordel for virksomheden, fællesskabet  og den enkelte person.

15- 20% af verdens befolkning er særligt sensitive. Vi ønsker at skabe fokus på dette karaktertræk i forhold til arbejdsmarkedet, idet de sensitive har rigtig mange styrkepunkter, som kan optimeres og dyrkes, og de har arbejdspunkter, hvor det ville kunne gøre hverdagen og arbejdslivet lettere, hvis de og virksomheden havde mere viden og de rette værktøjer.

Vi har udviklet en test omkring sensitivitet specielt i forhold til arbejdsmarkedet. Ved at tage den kan den enkelte leder eller anssatte  blive en del klogere på sig selv og hvad det vil sige at være særligt sensitiv.

En helt ny type bog som omhandler særligt sensitive og succes i arbejdslivet er på vej. Vi er sammen med to andre, en iværksætter og en overlæge i gang med at skrive en bog, hvor vi har interviewet en række særligt sensitive, som har brugt deres ressourcer til gavn for deres karrierer og dem selv.